Met een helpende hand en een vriendelijk woord door het leven.

Een bezoekje van de PvdA Katwijk. We zijn trots dat de Voorraadkast ook de aandacht heeft van de politiek en dat we hiermee nog meer aandacht kunnen besteden aan de armoede en schuldenproblematiek.

Dankbaar

Een woord van dank.

Het is voor mensen bij de voorraadkast moeilijk om jullie te bedanken. 

Daarom staan wij er tussen om dat voor hen te doen!!

Soms heb je als donateur geen idee wat er terecht komt van de spullen die je brengt. Toch is het wel belangrijk om te weten. De voorraadkast staat open voor iedereen die een kijkje wil nemen het is beter om met eigen ogen te zien wat er wordt gedaan. U bent altijd van harte welkom en onder het genot van een kopje koffie kunnen we het ook wat beter uitleggen.

De speciale akties worden altijd gedaan om eventuele tekorten aan te vullen.

We zijn klein en kunnen daardoor gericht en persoonlijke aandacht geven als men dat wil. Behalve tassen met voedsel helpen we ook mensen met gesprekken. De ene mens is de andere niet, en soms kunnen we met een paar kleine dingen al iemand op weg helpen. Wij zijn onbevooroordeeld en hebben een open geest als het gaat om mensen de helpende hand te bieden.

Vaak krijgen we een knuffel of een dikke kus en ook gebeurt het dat mensen die eerst niet naar binnen durfde nu weer met opgericht hoofd over straat durven.

Namens al deze mensen wil ik iedereen die op welke manier dan ook meehelpt....meedenkt...steunt....en ons altijd zo respectvol benaderd hartelijk bedanken.

Wij zijn zo dankbaar met jullie steun en dat mag ook weleens gezegd worden.

Patricia,  Ton, en Co.

Met vriendelijke groeten

https://www.facebook.com/groups/dev